Ledverlichting
Over ons

onze aanbieding

De winkel LedMix biedt een ruime keuze aan lampen, decoratieve verlichting en lichtbronnen aan. Bent u van plan om een huis te bouwen, een appartement te renoveren of wilt u misschien gewoon het interieurontwerp veranderen? In onze winkel vind je voor ieder interieur de juiste lampen en verlichting. Wij bieden alleen lampen en verlichting aan van de hoogste kwaliteit van vertrouwde fabrikanten. Ons doel is om u een uniek assortiment producten te bieden.

Met lampen uit de online winkel 'LedMix' kunt u op een sfeervolle en creatieve manier uw eigen omgeving inrichten, of het nu binnen of buiten is. Goed geselecteerd licht is zeer belangrijk. Het zorgt voor een aangename sfeer, geeft de ruimte een uniek karakter, zorgt voor ontspanning (of net inspanning), wat natuurlijk het comfort in uw eigen vier muren verhoogd. 


Onze lampen

We willen graag dat u verlichting vindt die bij uw interieur past. Dat doen we door een rijk aanbod van lampen aan te bieden. We helpen u een lamp te verkrijgen die u ontspant en die u gemotiveerd maakt. Met geschikte wandlampen, vloerlampen en plafondlampen straalt je huis een gezellige sfeer uit.

Vaak is het niet voldoende om een ruimte uit te rusten met één enkele lamp of verlichtingsarmatuur, zodat het hele interieur met licht wordt gevuld. Om bijvoorbeeld avonden met je favoriete boek door te brengen, kan een stijlvolle tafellamp voor een mooi extra verlichting zorgen. Tafellampen of bedlampjes vullen het bestaande licht aan en creëren lichtzones voor specifieke activiteiten. Bureaulampen zorgen voor een goede verlichting van de werkplaats, of die nu thuis of in het bedrijf zelf is.


Energiebesparing is nu makkelijker dan het lijkt

Er wordt nu veel gesproken over energiebesparing. Dankzij moderne LED-plafondlampen speelt verlichting geen grote rol meer op de elektriciteitsrekening. Extreem lange levensduur, hoge energiebesparing door een hoge energie-efficiëntie en zeer lage warmteontwikkeling. Het is nu allemaal mogelijk! Wie al wand- en/of plafondlampen heeft en wilt besparen, heeft de mogelijkheid om dat te doen door gloeilampen te vervangen door LEDS.

Energiebesparing is echter ook mogelijk bij buitenverlichting bijvoorbeeld aan de hand van sensorlampen. Bij plafond- en wandlampen, lichtmasten en sensorlampen op zonne-energie is het aan te raden om gebruik te maken van bewegingssensoren om het licht aan te doen wanneer iemand nadert. Ze schakelen zich automatisch uit na een bepaalde tijd.


Producten in ons aanbod:

- Binnenverlichting en buitenverlichting - van modern tot klassiek

- Stijlvolle lampen voor wooninterieurs en verlichting van objecten

- Technische verlichting

- Spaarlampen en lampen

- LED-lampen

- Plafondlampen voor binnen en buiten